stern_gabriellajpg.jpg

Kiváltságosnak érzem magam. Kiváltságosnak, mert azt tehetem, amit szeretek, amiben hiszek. Kiváltságosnak, mert nem győzök betelni az Élet csodájával. És azért is, mert most élek.

Most, amikor az egész Föld "le van nyúlva", a rajta élő emberekkel együtt, akinek többsége hamis, ráerőltetett álmokat kerget, és már rég lemondott a boldogságról. Amikor már olyan rossz, hogy az jó.

Jó, mert egyre többen értik, és még többen érzik, hogy alapjaiban rossz úton járunk. Hogy életünk és elvárásaink csonkák, és nincsenek harmóniában az Élet és az ember valódi természetével. Az általunk ismertnek vélt emberi történelem során még soha nem volt példa arra, ami most valódi perspektívának látszik, hogy visszaszerezzük az életünk és önmagunk irányítását, hogy egy mély belátáson alapuló, az ész és szív harmóniájából megvalósult új társadalmat hozzunk létre. Talán tényleg megérik lassan arra az idő, hogy - Krishnamurti példájával élve - a tudatlan tökéletességből kiesve, a tudatlan tökéletlenséget megtapasztalva, elinduljunk a tudatos tökéletesség felé.

 

 

 

 

 

 web: sterngabi.hu | email: stern.gabriella@gmail.com | tel: +36-20-569-5164